Var och en av oss är många

”Var och en av oss är många” var en separatutställning av retrospektiv karaktär på Skövde konsthall 2014 . För första gången visades alla mina alteregos i en och samma utställning. Jag visade äldre och nyare verk, som när Miss Universum gjorde visningar på Moderna museet, när Självhjälpen hade en coachshow på Bukowskis och när jag övade på att bli Evert Taube mm. Utställningen bestod av videos, scenografier, kostymer, flygblad, fanzines, affischer, fotografier och grafiska tryck. Arbetet var en inventering av mitt konstnärskap och gav mig stor energi och inspiration till fortsatt arbete. Titeln var en hyllning till Pessoa som hade 79 olika heteronymer, varav han själv var en av dom. Därför var affischbilden till utställningen en bild av mig själv, när jag var 26 år.